Despre noi

Ambra Boutique Hotel & Bistro

SERVICII DE 4*

Toate serviciile oferite sunt adaptate standardelor de 4* internationale, oferind confort, eleganta si intimitate.

Locatie centrala

Situat în mijlocul orașului Constanta, aici gasiți liniștea și relaxarea de care aveți nevoie dacă veniți în călătorie de afaceri sau un city break.

Design chic-urban

Decorul citadin va îmbie sa călătoriți cu gandul într-o noua metropolă.

Situat în mijlocul orașului Constanta, aici gasiți liniștea și relaxarea de care aveți nevoie dacă veniți în călătorie de afaceri sau un city break. Puteți fi în centrul Constanței sau pur și simplu în ambianța brizei liniștitoare a mării, hotelul fiind situat la 15 minute distanță de plaja.

Vă bucurați de Ambra Boutique Hotel & Bistro în orice perioadă a anului pentru că este deschis permanent si avem ca scop să mulțumim clienții obișnuiți deja cu o ambianța plăcută și primitoare. Hotelul este total schimbat cu un aer foarte primitor si confortabil, perfect pentru cei care vor să îmbine distracția din centrul orașului cu întâlnirile business.20 camere mari, luminoase, moderne

Toate camerele sunt decorate aparte cu scopul de a va oferi tot confortul necesar pentru o sedere placuta. Fiecare camera din cadrul Ambra Boutique Hotel este un spatiu dedicat relaxarii si somnului odihnitor.

Sala de conferinta

Sala de conferinta are o capacitate de maxim 45 de persoane si este complet echipata pentru cerintele dumneavoastra.

Bistro si Bar

Designul îndreptat spre confort, cu tonurile calde ale cărămizii și înviorat de fotoliile colorate, iar preparatele ce se remarcă prin ingredientele de calitate și mici tușe creative, vor intregii experiența unei calatorii de neuitat.

Servicii

Masaj terapeutic, Makeup profesional, Receptie 24/7, Wi-Fi, parcare, sunt doar o parte din serviciile disponibile in cadrul Ambra Boutique Hotel

Business and leisure boutique hotel

Fie ca ne veți vizita în interes de serviciu sau in vacanță, vă promitem, o sedere confortabilă, prin atentia pentru detalii, decoruri placute și servicii dedicate exclusiv dumneavoastra.